logo-black

O destinatie de vis pentru o vacanta magica!
Imagineaza-ti o plaja fenomenal de frumoasa cu nisip de consistenta pudrei, umbrita de turcoazul intens al oceanului! Aceasta locatie exista si tu te poti bucura de ea – Sultan Sands Island Resort este locatia ideala!
Numele complexului provine de la sultanii legendari din Oman, care au condus sute de ani în Zanzibar si  se afla pozitionat in nordul satului Kiwengwa pe coasta de nord a insulei Zanzibar.
Situat la un minut de mers pe jos fata de plaja oceanului Indian, Sultan Sands ofera cazare in camere in colibe cu arhitectura in stil traditional african dotate cu terasa si balcon. Toate camerele sunt decorate cu mobilier in stil local si sunt dotate cu aer conditionat, tv, mini bar. Unele dintre colibe sunt amplasate pe malul oceanului.
Restaurante
: In complex exista doua restaurante unde se poate servi masa si. Micul dejun poate fi savurat la cerere in camere. Prin rotatie sunt servite meniuri cu specific Italian, Indian, Oriental, Sea food, Zanzibar.
Centru Spa
: Oasis este un rasfat al corpului si mintii, incantand prin masaje si tratamente corporale.
Centrul istoric al Orasului Stone este amplasat la 39km si poate fi vizitat. Aeroportul International se afla la 45minute de hotel.

Publicat în categoria - Be Exotic - pe de .