logo-black

Descopera spectaculoasele minuni naturale din paradisul nedescoperit al Marii Andaman.
Scufunda-te in lux, admira peisajele uimitoare si delecteaza-te totodata cu savorile bucatariei thailandeze.
Complexul hotelier Anantara Si Kao Resort 5* este amplasat in sudul Thailandei la sud de Krabi si la vest de Trang in apropierea Parcului Natural Hat Chao Mai dar si in apropierea aeroporturilor din oraseleTrang  (97km distanta) si Krabi.
Arhitectura hotelului este in perfecta armonie cu mediul inconjurator, Anantara Si Kao Resort ofera cazare in camere spatioase cu suprafete de minim 45 mp precum si in apartamente cu suprafete de minim 99 mp. Camerele sunt de tip Deluxe, Deluxe Family, Deluxe Terrace, Deluxe Family Terrace, Deluxe Sea View, Deluxe Family Sea View si pot gazdui minim doi adulti si un copil. Toate camerele sunt dotate cu wi-fi si aer conditionat. Apartamentele dispun de piscina proprie, pot gazdui minim 2 adulti si un copil si sunt dotate cu wi-fi si aer conditionat. In functie de pozitionare camerele pot dispune de vedere panoramica.
Hotelul dispune de o retea de restaurante pregatite sa uimeasca si sa delecteze toate gusturile cu produse organice produse in gradina propie. Gustul mancarii este proaspat iar fructele de mare sunt la discretie. Vederea panoramica asupra Parcului National va acompania fiecare calatorie in arta culinara din restaurantele Acqua, Leelawadee, Beach House. Deasemenea barurile ofera o gama variata de bauturi si sucuri naturale.
In zona pot fi vizitate obiective precum Pestera Tham Lay, dragoni sculptati in lemn taro Whang Theptaro, templul Muntele de Aur, Templul Tiger Cave cu o urcare de de 1237 trepte si o uimitoare vedere de 360 grade, Emerald Pool, Izvoarele fierbinti pentru o relaxare totala in ape cu temperaturi de 35 – 42 grade C.
Seara va puteti lasa cucerit de culorile si atmosfera locala a orasului cumparand suveniruri realizate manual. Puteti descoperi noi savori si gusturi incercand mancarea stradala.
Pentru amintiri de neuitat si poze ireale se pot realiza excursii de o zi pe insulele idilice Waen si Cheuk. Un „must see” este Pestera Emerald sau Emerald Cave.
Ca o activitate educationala, Anantara Si Kao Resort oferă posibilitatea sa plantati iarba de mare contribuind astfel la conservarea ecosistemului.
Apele marii Andaman sunt totodata casa pentru una din ultimele populatii de dudongi (vaci de mare). Se poate organiza o excursie educativa in care puteti urmari aceste „doamne ale marii” ce pot traii pana la 70 de ani.
Excursii culturale pt fi realizate in satele traditionale Baan Yan Sue unde puteti cunoaste stilul de viata traditional al comunitatilor locale in armonie cu natura inconjuratoare. Satenii produc suveniruri din arbori locali si pescuiesc cu metode transmise din generatie in generatie.
Fiind situat pe plaja Complexul Anantara Si Kao Resort ofera o gama variata de sporturi acvatice precum kayac, aerobic in apa, scufundari si snorkeling, Centrul Spa al hotelului va ofera posibilitatea sa descoperiti adevaratul sens al relaxarii intr-un cadru natural deosebit incercand terapii thailandeze, indiene si chinezesti perfectionate in timp .
Se pot realiza cursuri de yoga precum si programe de detoxifiere. In cadrul hotelului exista si o sala de fitness ultra echipata.
Anantara Si Kao Resort ofera facilitati pentru copii cu varste cuprinse intre 4 – 12 ani. Clubul Dudong este un spatiu de joaca atat acoperit cat si in natura iar personalul energic va organiza jocuri si excursii ce vor acapara interesul copiilor.

Publicat în categoria - Be Exotic - pe de .