logo-black

„Cu fiecare rasarit de soare un nou vis incepe”, Dream of Zanzibar este un complex hotelier de lux amplasat pe plaja Kiwengwa pe coasta de nord est a insulei Zanzibar si are vedere la Oceanul Indian. Locatia abunda de gradini exotice prin care te poti plimba sau relaxa stind pe bancute amplasate in locuri cu intimitate. Arhitectura cladirilor este influentata de trecutul istoric arabic al insulei precum si de caracterul african. Plajele sunt curate, dominate de umbra palmierilor iar nisipul este de culoare alba.
Cazarea este de tip camere de lux si apartamente. Camerele dispun de o terasa spatioasa si sunt dotate cu mobilier de lux, televizor, cafetiera, mini bar, wi-fi. Apartamentele sunt de tip Junior, Jacuzzi Junior si Vile pe Plaja toate apartamentele ofera vedere catre ocean iar cele amplasate in vile pe plaja dispun de piscina proprie.
Exista zece restaurante dintre care patru situate pe plaja, ce ofera o varietate de meniuri culinare precum si trei baruri cu diverse bauturi racoritoare.
Centru Spa este locul unde va puteti rasfata. Puteti alege dintr-o paleta variata de masaje si tratamente corporale precum si bai de aburi. Cremele si uleiurile de masaj sunt realizate din esente si ingrediente locale (scortisoara, mango, cafea, ghimbir african. Exista si un salon de infrumusetare, o sala de fitness cu vedere la ocean si plaje precum si o piscina unde va puteti relaxa dupa tratament.
In cadrul complexului hotelier puteti practica activitati precum volei pe plaja, kaiac, fotbal pe plaja, tenis de camp, scufundari si snorkeling sunt doar cateva din multitudinea de activitati ce pot fi efectuate. Plaja este cunoscuta ca un paradis pentru kyte surfing. La cerere se poate organiza un Safari in rezervatia naturala Seleous unde puteti urmari adevarata viata salbatica.
Aeroportul Stone Town este slocalizat la 45 km.

Publicat în categoria - Be Exotic - pe de .