logo-black

Un paradis divers ar fi cuvintele cele mai potrivite pentru a descrie atolul Faafu din Maldive. Este situat la 118km sud si la 40 de minute de zbor cu hidroavionul fata de Male, capitala Maldivelor, acesta calatorie oferind o spectaculoasa perspectiva asupra insulelor. Este locul ideal pentru practicarea sporturilor acvatice in special scufundari sau snorkeling printre reciful de corali iar plajele sunt de vis. Centrul de scufundari Werner Lau ofera cursuri profesionale de scufundari in timp ce centrul de relaxare Filitheyo va rasfata cu masaje de relaxare si tratamente corporale.
Cazarea este de tip vile cu suprafete de minim 95 mp in care pot fi cazati pana la maxim 2 adulti si un copil, Vilele sunt dotate cu aer conditionat, cafetiera, mini frigider, mini bar, uscator de par, televizor, wi fi (contra cost), piscina naturala la discretie. Tipuri de vile: Superior Villa cu vedere la plaja, Water Villa cu vedere la plaja, Deluxe Villa cu vedere la laguna.
Restaurante
: In complex exista 2 restaurante si 2 baruri. Meniurile servite sunt de tip international iar in restaurantul situat pe plaja va puteti bucura de apusurile de soare. Barurile ofera o variata gama de cocktail-uri si de bauturi.
Locatia
este in general preferata de cupluri.

Publicat în categoria - Be Exotic - pe de .