logo-black

Amplasat la 3 minute de plaja Anantara Mui Ne Resort este o locatie de lux catalogat 5 stele ce ofera vedere panoramica asupra Golfului Vinh Phan Thiet, gradini tropicale servicii si facilitati exceptionale de tratamente corporale si SPA. Complexul hotelier imbina arhitectura si cultura vietnameza cu designul modern contemporan.
Hotelul dispune de 89 de camere, apartamente sau vile, toate mobilate si utilate la standarde de lux, inconjurate de un paradis tropical. In functie de pozitionare puteti dispune de vedere la ocean sau gradina interioara.
Pregatiti-va sa aveti o experienta culinara exclusivista, sa fiti incantati cu diferite arome si gusturi noi in restaurantele L’Anmien, Thung, Cham Lounge, Flow, The Wine Room. Restaurantele pregatesc atat meniuri si retete culinare locale cat si internationale. Cu o vedere impresionanta asupra oceanului, cinele servite la Anantara Mui Ne Resort sunt intotdeauna o placere. Se organizeaza lectii culinare in care oaspetii pot invata secretele culinare ale bucatariei vietnameze. Pentru copii exista meniuri special concepute.
Hotelul organizeaza ore de yoga concepute pentru nevoile si nivelul fiecaruia, are in dotare terenuri de volei, centru fitness, librarie, clubul copiilor, organizeaza diferite jocuri pe plaja si excursii la dunele de nisip. Se pot vizita satele locale de pescari unde se pot urmari traditiile localnicilor.
Pregatiti-va sa va lasati rasfatati in centrul SPA intr-o locatie ce abunda in verdeata si care combina tehnicile moderne cu remediile antice de tratament. Centrul SPA are in dotare  camere de tratament, 2 apartamente cu bai de aburi si jacuzzi, salon si 3 camere de tratament si ofera masaje speciale cum ar ci masajul realizat cu 4 maini, masajul vietnamez si masaj cu cafea.
Pentru cei ce nu se pot deconecta de servici nici in vacanta, hotelul dispune de camera de conferinta.
In apropiere se mai pot vizita scoala de Kite, Turnul Poshanu, Muzeul Long Beach Pearl, Jibe Bar Diving Center, Ham Tien Mud Spa Center, Rang Market, Biserica Rang, Izvorul Fairy, Clubul de Golf Ocean Dunes toate pozitionandu-se intr-o aride de maxim 10 km.
Descopera eleganta marii si sarmul vietnamez intr-o locatie recomandata cu caldura de Aether Holidays.

Publicat în categoria - Be Exotic - pe de .