logo-black

Familien & Kinderhotel Kaiserhof 4* este situat in Berwang Tirol, Austria, in zona de ski Arena, si ofera un centru SPA de 1100 mp, care include tratamente de infrumusetare si fizioterapie. In timpul iernii, accesul catre partiile de ski se poate face direct de la hotel. Hotelul a fost construit in 1962, in anul 2000 a fost complet renovat, iar in 2017 a fost renovat partial avand are un total de 86 de camere dispuse pe 4 nivele.
Camerele si apartamentele mobilate confortabil dispun de TV cu ecran plat, televiziune prin cablu, Wi-Fi gratuit, telefon, seif, balcon, cu vedere spre munte sau spre oras, iar baile cu cada sau cabina de dus au in dotare halat de baie, si articole de toaleta.
Restaurantul hotelului ofera retete delicioase din bucataria austriaca, cu meniu à la carte.
Printre cele mai apreciate facilitati se numara: piscina, centru SPA si wellness, sala de fitness, parcare gratuita, restaurant si bar.
Centrul SPA dispune de piscina interioara si in aer liber, piscina pentru copii, sauna Kaiseralm si ofera masaje profund relaxante, talasoterapie si tratamente Ayurveda, tratamente cosmetice si de infrumusetare.
Traiti visul unei vacante de familie fara griji in toate formele ei.
Familien & Kinderhotel Kaiserhof este recomandat cu caldura de agentia de turism Aether Holidays, pentru o vacanta de neuitat.

Publicat în categoria - Be Snowy - pe de .