logo-black

Localizat in St. Johann, Tirol – Austria, la marginea orasului, chiar langa telecabinele Hochfeld si Rueppenhang, Cooee Alpin este un hotel este nou construit intr-un stil modern cu inspiratie Alpina, avand 84 camere duble, mobilate simplu si util ce dispun de TV cu ecran plat si balcon si bai dotate cu cada sau dus. Hotelul dispune si de apartamente ce ofera urmatoarele facilitati: camere, living room, paturi separate, balcon, bucatarie, frigider, filtru de cafea, posibilitati de gatit, terasa, mobilier de terasa, baie, cada, cablu TV, loc de luat masa.
Hotelul dispune de un restaurant ce pregateste preparate cu specific international dar si cu specific local. Sauna si sala de fitness pot fi folosite oricand, la cerere.
Amplasat in mijlocul naturii Cooee Alpin Hotel Kitzbüheler Alpen este destinatia ideala atat in sezonul de iarna avand acces direct la cei 160 km de partii ale statiunii St. Johann cat si vara cand impunatorii munti pot fi explorati cu bicicletele sau la pas. Principalale activitati ce se pot realiza in functie de sezon, sunt: schiatul, catarari, calatorii cu bicicletele. Hotelul dispune de un vestiar special pentru depozitarea schiurilor si a bicicletelor.
In zona se poate explora Muntele Hahnenkamm cu o altitudine  de 1712m ce se afla la 11 km departare renumit pentru cursele de schi alpin “Streif – Hahnenkamm Race”. La 9 km departare va puteti distra in cluburile de golf Kitzbuhel Kaps si Kitzbühel Schwarzsee. Amatorii de cazinouri isi pot masura norocul in Casino Kitzbuhel amplasat la 8 km de hotel.
Centrul localitatii St. Johann este la o distanta de 10 minute de mers pe jos iar statia de tren este la 500m de hotel.

Publicat în categoria - Be Snowy - pe de .