logo-black

O oaza de liniste in inima Transilvaniei 
In inima Transilvaniei intr-un cadru feeric la poalele Varfului Negoiu, supranumit Everestul Romaniei se afla Porumbacu de Sus, un sat de munte transilvanean a carui poveste straveche inca dainuie si astazi iar Castelul de lut Valea Zanelor, un loc de basm te face sa patrunzi si mai mult in poveste.
Porumbac Treehouse, un complex unic in armonie cu cadrul natural este locul ideal de relaxare si detasare completa de agitatia urbana, este locul perfect atat pentru cupluri cat si pentru familiile cu copii. La Porumbacu in copaci sunt 2 Casute ambele cu o capacitate de maxim 4 persoane si dispun de parcare, Wifi, smart Tv si Netflix, aer conditionat, terasa.
Garden Chalet  are un dormitor de 35 mp cu un pat dublu king size si o canapea extensibila, cu baie proprie si o chicineta echipata.
River Chalet are o dimensiune de 48 mp si dispune de un dormitor, spatiu de zi, baie proprie si chicineta echipata.
Daca vrei sa calatoresti in timp, Casa de oaspeti Porumbacu 925 , o fosta sura veche de peste doua secole, transformata in aceasta casa de oaspeti, te asteapta sa-i treci pragul.
Casa mare un fel de apartament dispune de 4 camere duble, fiecare camera cu baie proprie, living cu bucatarie completa si terasa cu vedere spre munte.
Suita-family cu o capacitate maxima de 4 persoane dispune de 2 camere, un dormitor cu pat dublu si o camera cu un divan extensibil, baie proprie si terasa privata cu vedere la munte.
Tarife:
Suita Famili incepand de la 270 Lei/zi
Casuta Garden incepand de la  430 Lei/zi
Casuta River incepand de la 530 Lei/zi
Casa mare – 630 Lei/zi

Publicat în categoria - Be Traditional - pe de .