logo-black

Tabara Arts & Crafts in Cloasterf, Transilvania
Tabara de arta, cu ateliere in aer liber intr-un loc mirific si nespus de inspirational, cu artisti debordand de cea mai buna energie creatoare pe care vor sa o impartaseasca cu voi toti!
4 zile Tabara Arts & Crafts in Cloasterf
Servicii incluse
: Transport din Brasov – Cloarsterf dus-intors, 3 nopti cazare la Cloasterf Haus in camera dubla (exista spatiu de cazare si la cort, cu acces la baie), regim de masa pensiune completa (mic dejun, pranz si cina), seara de filme & boardgames, toate atelierele de creatie din program cu toate materialele incluse, petrecere.
Aceasta tabara se adreseaza adultilor si adolescentilor peste 18 ani, exista insa si posibilitatea de adaptare a programului pentru familii cu copii.
Program Art & Crafts Camp
Ziua 1
: plecare in jur de ora 17:00 din Brasov cu microbuzul si sosire in jur de ora 19:00 in Cloasterf.
Dupa formalitatile de cazare si familiarizare cu locul, veti savura cina delicioasa si va veti bucura de o seara de filme in aer liber, diverse jocuri de societate si alte activitati de relaxare.
Ziua 2: veti incepe dimineata cu un mic dejun diversificat.
Ziua continua cu un Atelier de Croitorie sustinut de Beti Piscureanu de la Rosebonbon (http://rosebonbon.ro) sau, la alegere, Atelier de Sculptura cu  Manuela Zvic, sculptor brasovean si doctorand in arte vizuale.
Dupa amiaza va veti delecta cu un Curs de Gatit cina –  Bucatarie exotica cu Miyabe Roxana sau, la alegere Curs de Gatit cina – Bucatarie romaneasca clasica cu Nora Maroiu de la Casa Bunatatilor, Boutique atelier ce produce delicii naturale, artizanale, fara substante artificiale, cu un continut minim de zahar (https://www.facebook.com/casabunatatilor/)
Seara, va veti  distra la un Atelier de dans in aer liber in jurul focului!

Ziua 3: veti incepe o noua zi cu micul dejun. In aceasta zi este prevazut un minunat  Atelier de Pictura abstracta cu artistul si galeristul Getty Tatomir, Membru fondator Galeria de Arta Ora0 (https://www.facebook.com/orazerobrasov/) sau puteti opta pentru Atelierul de Pictura pe material textil alaturi de artistul si art terapeutul Dena Denis, fondator Meowgicart (https://www.meowgic-art.com).
Dupa un pranz savuros intr-un cadru linistitor, veti continua ziua cu un Atelier de Improvizatie sustinut de Hella Andreea Gabor, actrita si manager Asociatia ACTcept.
Ziua se va incheia cu Muzica, Wine & Dinner Party cu DJ Mesqual – George Stanciu, co-owner Galeria de Arta Ora0.
Ziua 4: dupa micul dejun, va luati ramas bun de la locatia pitoreasca si in drum spre Brasov va veti bucura de o drumetie foto in imprejurimi sau o excursie la Sighisoara cu un fotograf profesionist.

Cazarea: Veti fi cazati la  Cloasterf Haus localizata in satul Cloasterf, Comuna Saschiz, Judetul Mures, Transilvania, Romania. Locatia se alfa la 27 km de orasul medieval Sighisoara.
La Cloasterf Haus esti asteptat sa uiti sa te grabesti, un loc fain, cu masa imbelsugata, la un pahar de vorba, in tihna.
Locatie si program recomandate cu drag de Aether Holidays si Ora0, Art Gallery.

Publicat în categoria - Be Traditional - pe de .