logo-black

Yoga Yamas Retreat, mai mult de o simpla vacanta!
In zilele noastre simtim nevoia de mai mult decat o simpla vacanta, astfel puteti opta pentru un program de yoga in Halkidiki, Grecia.
Grecia, un taram magic cu o energie deosebita, Complexul Elea Village din Halkidiki si experimentatii profesori yoga va ajuta sa va regasiti pacea interioara.
7 zile Yoga Yamas in Halkidki
Perioada: 17.09 – 23.09.2019
Tarif: 930 euro/adult
Servicii incluse
: 2 cursuri de Yoga/zi , 6 nopti cazare la Elea Village 3* in Halkidiki, regim de masa demipensiune (mic dejun si cina), transfer aeroport Salonic – Ellea Village 3*, Excursie la Muntele Athos, Vizita in pitorescul sat Parthenonas, Vizita in satucul medieval Stagira – locul de nastere a lui Aristotel, toate transferurile pentru excursiile prezentate in program, asistenta turistica in limba engleza.
Program Yoga Yamas
Ziua 1
: dupa cazare, veti face cunostinta cu ceilalti participanti iar dupa se va face o scurta prezentare a activitatilor ce vor fi parcurse in zilele urmatoare.
Dupa o placuta plimbare pe plaja, va avea loc prima meditatie urmata de o cina savuroasa.
Ziua 2: veti incepe dimineata cu o sedinta de Yoga, apoi va veti bucura de un mic dejun diversificat.
Intre orele 10.00 – 17.00 va veti bucura de Turul tematic Stageira Antica. Ziua se va incheia cu o noua sedinta de Yoga si cu cina delicioasa.
Ziua 3: veti incepe o noua zi cu o sedinta de Yoga si micul dejun. In aceasta zi este prevazuta o Excursie in satul Neos Marmaras din Peninsula (excursia va dura 8 ore). Seara va avea loc sedinta de Yoga mult asteptata iar seara se va inchiea cu o cina binevenita.
Ziua 4: dupa sedinta de Yoga si micul dejun, va veti bucura de o excursie pe jos intr-un ritm lent pana in satul Parthenonas (aprox 3 ore). Dupa amiaza va avea loc sedinta da de Yoga urmata de cina.
Ziua 5: veti spune buna dimineata printr-o sedinta de Yoga dupa care veti savura micul dejun. Ziua va continua cu o excursie la Piata de alimente din satul Neos Marmaras si se va incheia cu obisnuita sedinta Yoga si cina relaxanta.
Ziua 6: veti incepe ziua cu Salutul Soarelui si meditatia Yoga. Dupa micul dejun, aveti libertatea sa faceti ceea ce doriti din ziua dumneavoastra. Spre seara va avea loc sedinta de Yoga si cina.
Ziua 7: ultima sedinta de meditatie in care va luati ramas bun de la minunatele peisaje. Dupa micul dejun va veti pregati de reintoarcerea acasa.

Cazarea: Veti fi cazati la Hotelul Elea Village localizat pe Coasta Elia in Sithonia Halkidiki la 10 km de satul Nikiti si la 12 km de satul Neos Marmaras. Apropierea de aceste sate ofera alternative si posibilitati variate de petrecere a timpului liber. Hotel este integrat armonios in peisajul mirific local oferind o vedere unica catre marea albastra. Este înconjurat de gradini de maslini, palmieri si plante mediteraneene ce ofera o vedere superba către Golful Toroneus.
Mancarea: in fiecare zi veti servi un mic dejun bogat si o cina vegetariana ce se vor baza pe alimente locale mediteraneene. La cerere pot fi realizate si meniuri pe baza de carnuri.
Stiluri de Yoga: Hatha, Vinyasa, Retorative, Partener, Chanting, Mandra, Meditatii.
Nivel: incepatori, avansati si experimentati.
Instructor: sedintele (2 sedinte zilnice: dimineata si seara) de Yoga vor fi conduce de intructorul Katerina Patmazoglu.
Toate excursiile din program sunt atent planificate si alese astfel incat sa imbinati activitatile yoga cu un sejur in care veti cunoaste traditiile locale si veti experimenta  gustul grecesc autentic.
Va asiguram ca inca din prima zi va veti indragosti de Halkidiki si va veti simti incarca de energia pozitiva a locului.
Namaste!

 

Publicat în categoria - Be Yourself - pe de .