logo-black

Acorda-ti o experienta rafinata si autentica in Mani
Amplasat in Peninsula Mani, intr-o locatie in care natura se imbina cu istoria, intre Limani si Aeropoli si cu o panorama deosebita asupra golfului Messinian, Ariá Estate Suites & Spa reprezinta un hotel de 4 stele ce ofera cazare in 16 apartamente unice.
Inaugurat in 2018, acest hotel este o dovada a ingenuozitatii arhitecturale, utilizand materialele locale intr-o maniera eleganta si luxoasa. Inspirat de salbaticia si esenta pur greceasca a Peninsulei Mani, Ariá Estate Suites & Spa reflecta imaginea ospitalitatii. Atentia catre detalii este reflectata pana la cele mai mici elemente de decor, interioarele sunt confortabile si pline de lumina, peisajul fermecator, panorama catre mare si catre apusurile de soare, gastronomia creativa si centrul SPA, toate acestea sunt ideale pentru oaspetii care isi doresc o vacanta linistita.
Peninsula Mani este locul in care farmecul rustic al Greciei s-a pastrat cel mai bine iar localizarea sa in cel mai sudic punct al Peloponezului te face sa crezi ca esti la capatul Pamantului! Aici vei descoperi Grecia rurala nealterata cu plaje salbatice, peisaje impresionante iar timpul pare ca sta in loc.
Descoperi cu adevarat unicitatea Peninsulei intr-un ritm propriu, in liniste si cu bucurie interioara. Te vei putea bucura de un apus de soare de la Limeni sau vei putea savura un delicios travithi (aluat cu masline gatit in ulei) in Aeropoli, te vei putea relaxa in tihna pe plaja din Kotronas sau de o plimbare linista in Kardamili.
Pe langa trekking, ciclism, inot wind surfing, esplorarea gastronomiei locale, poti afla dintre secretele Peninsulei Mani si daca-i vizitezi minunatele obiective turistice: Pestera Diros, considerata cea mai frumaosa pestera din Europa, Muzeul de cultura neolitica din Diros, Cape Tainaro, marginea sudica a Europei continentale cu Templul lui Poseidon, Muzeul Bizantin, Turnul Pikoulakis de la Areopoli, Teatrul antic Gytheio, Autenticul sat Marathonisi cu casele construite in piatra si Turnul Tzannetakis Grigorakis ce par ca strajuiesc cu mandrie de secole Spiritul antic al Omului.

Te poti bucura de o astfel de locatie:
Perioada:  20.07 – 27.07.2020
Tarif: 810 Euro/ sejur 7 nopti pentru 2 adulti in Camera vedere partiala la mare
Tarif: 1170 Euro/ sejur 7 nopti pentru 2 adulti in Apartament Superior cu 1 dormitor si vedere la mare
Tarif: 1590 Euro/ sejur 7 nopti pentru 2 adulti in Camera Romantic cu semineu si vedere mare
Servicii incluse: cazarea 7 nopti pentru 2 adulti, micul dejun, Wifi
                                 Locatie recomandata cu caldura de Aether Holidays!

Publicat în categoria - Be Yourself - pe de .