logo-black

Experimenteaza o alta latura a Emiratelor Arabe Unite – Ajman, la doar 50 km de centru orasului Dubai si la doar 15 km de Sharjah!
Situat in lungul Golfului Arabic, orasul Ajman este caracterizat de plajele cu nisip alb neatinse si de cultura locala vibranta care impreuna creeaza cadrul perfect pentru o vacanta reusita.
Amplasat pe plaja Golfului Arabic, hotelul Ajman Saray este un hotel de lux de 5 stele beneficiind de o vedere panoramica asupra plajelor cu nisip alb si a marii turcuaze. Cu 205 camere si 5 restaurante, este considerat unul dintre cele mai bune hoteluri pe plaja din Orient. Arhitectura interioara a hotelului combina eleganta contemporana cu o usoara influenta a motivelor orientale. La 30 minute de Dubai si in apropierea aeroporturilor internationale, resortul reprezinta o locatie usor accesibila. Ajman Saray ofera o balanta ideala intre relaxare si activitati fiind dotat cu plaja privata, acces direct la mare, piscina, sporturi pe apa, centru SPA, club pentru copii.
Restaurantele Vista, Safi, Mejhana si Bab Al Bahr ofera o gama variata de meniuri fiind specializate in BBQ, fructe de mare, bucatarie Libaneza si Mediteraneeana.
In apropierea hotelului pe o raza de pana la 20km se pot vizita China Mall, Sharjah Paintball Park, Sharjah Golf si Shooting Club, Sharjah Aquarium, Sahara Centre, Centrul Al Bustan, Muzeul Ajman.

Publicat în categoria - Be Sandy - pe de .