logo-black

Experimenteaza o alta latura a Emiratelor Arabe Unite!
Fairmont
este un hotel de 5 stele amplasat pe plaja, la o distanta de 30 minute de Metropola Dubai. Orasul Ajman ofera un mix dinamic de plaje, zone cu mangrove, pana la muzee si malluri ce vor tenta vizitatori de toate varstele.
Combinand ospitalitatea si eleganta cu serviciile impecabile, hotelul Fairmont promite o experienta memorabila pe parcursul sejurului. Veti fi uimiti de cultura exceptionala, placeri si experiente culinare, intr-o locatie spectaculoasa. Dispunand de 252 de camere si apartamente mobilate luxos fiecare avand o uimitoare vedere spre Golful Arabic, va veti bucura de confort si servicii de clasa mondiala. Baile sunt somptuase si sunt dotate cu dusuri de ploaie si cazi de baie. Avand 8 restaurante in incinta hotelului, experientele culinare de care puteti avea parte sunt diversificate de la bucataria turceasca la cea mediteraneeana.
Hotelul dispune de piscina si centru SPA Nine Degrees, sala fitness, teren de tenis si voley, o gama variata de sporturi pe apa, park de apa, club de golf.
In apropierea hotelului pe o raza de pana la 20km se pot vizita China Mall, Sharjah Paintball Park, Sharjah Golf and Shooting Club, Sharjah Aquarium, Sahara Centre, Centrul Al Bustan, Muzeul Ajman.

Publicat în categoria - Be Sandy - pe de .