logo-black

      Wellness si Relaxare pentru corp, minte si spirit in Stubaital Tirol
Wellness & Relax Milderer Hof este situat în localitatea Neustift im Stubaital, în valea Stubai din regiunea Tirol. Proprietatea este înconjurată de pajiști și o pădure, oferind o zonă mare de spa de 1.300 m² și camere cu balcon cu vedere panoramică la munte. Camerele sunt spaţioase și dotate cu minibar, TV prin satelit şi zonă de relaxare. Zona de spa a Hotelului Milderer Hof pune la dispoziție diverse saune, baie de aburi şi o varietate de tratamente de înfrumuseţare si masaje.
Hotelul are un bar cu şemineu şi un restaurant care serveşte preparate locale şi internaţionale. Bufetul de mic dejun este servit în fiecare dimineață. Regimul de demipensiune include un bufet mic de prânz, cafea, ceai și prăjituri după-amiaza, precum și un meniu cu 5 feluri de mâncare pentru cină.
Milderer Hof se află la mai puțin de 2,5 km de telecabina Elfer. Autobuzul de schi gratuit are stație la 5 minute de mers pe jos. Hotelul oferă un serviciu de transfer cu autobuzul la gheţarul Stubai.
Oaspeţii pot închiria echipamente de schi şi pot achiziţiona permise de schi de la hotel. Vara, este oferit un program sportiv cu instructor, iar oaspeții pot înota gratuit în lacul aflat chiar lângă hotel.

Publicat în categoria - Be Timeless - pe de .