logo-black

Vama Veche reprezinta locul fara limite unde distractia, prieteniile de o vara sau de o viata se impletesc cel mai bine,  o locatie in care sentimentul de libertate se traieste cel mai bine!
Aici lumea este relaxata, fericita, tinde sa fie altfel, fara masti, vei observa cum comunicarea se face mult mai lejer cu cei de langa tine si vei avea toate sansele sa cunosti oameni noi si interesanti. Plajele Vamii reprezinta sursa de inspiratie pentru artisti si cantareti, iar apa marii este mult mai curata in aceasta zona, fiind rezervatie naturala.
Dupa o zi petrecuta la plaja, dupa o seara cu dans pe mese si sub clar de luna – fie ca mergeti la Yuva Beach, Goblin, in Expirat sau la Molotov, dupa o noapte plina de surprize, zambete si voie buna va puteti relaxa in Vila Maris, o locatie de vis.
L
a doar 200 de metrii departare de mare intr-un decor autentic mediteranean, cu o atmosfera calda si mult bun gust, dispunand de 10 camere mobilate cochet, piscina interioara, terasa, restaurant si un bar la moda, un personal ospitalier ce acorda o deosebita atentie la detalii, Vila Maris din Vama Veche reprezinta poate, una dintre cele mai bine cotate unitati de cazare din zona. Iar daca-ti doresti doar sa simti macar o parte din Vama de demult, atunci te sfatuim sa-ti iei cateva zile de concediu in timpul saptamanii si sa te cazezi la Vila Maris. Fara agitatie, fara haos, vei fi doar tu cu gandurile tale, soarele, plaja si marea. Vei putea citi, te vei putea relaxa si te vei intoarce acasa cu bateriile incarcate.

Publicat în categoria - Be Sandy - pe de .