logo-black

Vila este localizata in Playa de la Arena, Tenerife, Insulele Canare la 10 minute de plaja.
Aceasta vila frumoasa, luminoasa si spatioasa este fantástica pentru familiile mari sau pentru cei care calatoresc cu prietenii. Se pot caza pana la maxim 10 adulti si un copil in patut. Aici veti dispune de internet wireless de mare viteza pentru cei care au nevoie sa ramana conectati si o masa de biliard situata pe terasa. Suprafata vilei este de aproximativ 230 mp si are o zona de living deschis care are mai multe usi glisante cu vedere pe sud / vest spre terasa insorita si piscina incalzita.
Zona de relaxare este complet echipata pentru entertainment si confort, cu canapele de piele si TV cu plasma de 42 de inch. Bucataria superba este complet utilata si echipata cu electro-domestice pentru orice nevoie. In vila, veti gasi 5 dormitoare mari (paturi twin in fiecare camera), fiecare dormitor are facilitati moderne de lux en-suite, astfel incat toti invitatii dispun de spatiu propriu si intimitate.
Plaja se afla la 7-10 minute distanta, o scurta plimbare pe jos va va duce la nisipul negru si fierbinte specific zonei de vest a insulei. Vila este situata in municipiul Santiago del Teide, la 40 de minute de Aeroportul din sud si 10 minute de orasul Los Gigantes. De aici puteti ajunge in statiunile Las Americas, Los Cristianos in aproximativ 30 de minute, dar si la Masca, Teide sau Icod de los Vinos, atractii de mare interes pe insula.

DETALII VILA:
Suprafata:                       2 3 0 m.p.
Cazare:                            1 1 Persoane
Dormitoare:                    5
Bai:                                   5 + 1 / 2
Sedere minima :            7 Nopti

Publicat în categoria - Be Sandy - pe de .