logo-black
 

City Break Barcelona, un adevarat muzeu in aer liber si locul ideal care-ti satisface fiecare dorinta!
Asemenea unei table de sah, bulevarde largi, deschise pe care gasesti cele mai frumoase si neconventionale cladiri ale Europei- adevarate opere de arta (Sagrada Familia, Casa Mila, Casa Batllo, Arenas de Barcelona) ce sunt intretaiate de strazi inguste si cochete pline de buticuri sau cafenele sic, iti vor starni interesul de a le explora si asemenea regulilor jocului de sah, te va cuprinde curiozitatea urmatoarei mutari, astfel sejurul tau va fi cu adevarat captivant.
Vei face parte din lumea de poveste a lui Gaudi iar in aceasi masura vei fi cuprins de atmosfera cosmopolita si tumultoasa de pe Las Ramblas. Starea boema, simtita mai alesc in Cartierul gotic, muzeul Picasso sau diverse galerii de arta, va echilibra starea de destindere, de recreere, de odihna pe care o gaseti mai ales pe minunatele plaje din imprejurimile orasului si care este intregita de serviciile de calitate si ritualurile de Spa din renumitele complexele hoteliere. 

Este o destinatie de de vacanta atat de complexa incat nu vei pleca de aici decat cu sentimentul de dor sa revii! Aici le gasesti pe toate si treci prin toate starile: de la efervescenta pana la romantism sau calm si liniste interioara.
Hotelul Sansi Diputacio se afla la doar 300 de metri de statia de metrou Passeig de Gràcia, aproape de capodoperele moderniste ale lui Gaudi si cu acces direct la alte obiective turistice celebre din Barcelona.
Sansi Diputacio este un hotel curat si modern situat în centrul Barcelonei, chiar langa Plaça de Catalunya si la doar 10 minute de mers pe jos de strada plina de viată La Rambla.