logo-black

Statiunea St. Anton poate fi considerata un pol al distractiei, un oras Tyrolian cu un neobosit spirit al petrecerilor combinate cu schiatul. Inca din 1930 reputatia statiunii a inflorit. Localizata in regiunea Arlberg, este renumita pentru facilitatiile excelente pentru schiat, consolidandu-si reputatia de cea mai buna statiune de schiat dar si una dintre cele mai bune statiuni de „après-sky”  din circuit. Impozantul munte Valluga conecteaza statiunile St. Anton, Zurs si Lech asfel formand o zona nelimitata de schiat.
Orasul St. Anton este impanzit cu hoteluri elegante, cabane luxoase, restaurante si baruri, magazine. Viata de noapte a orasului este foarte animata, baruri faimoase ca MooserWirt si Kanguruh asigurand cadrul perfect dupa schiat.
Cu aproape 340 km de piste amenajate si 200 km de piste neamenajate, St. Anton dispune de una dintre cele mai impresionante zone de schiat din Europa. Incepand cu iarna 2016/17, exista 4 lifturi noi ce conecteaza statiunea cu Zurs si Lech.
Statiunea se afla la 1305m altitudine iar cel mai inalt varf are 2646m. Cel mai apropiat aeroport este Innsbruck la 95 km departare.

Acest apartament exclusivist se afla pozitionat in apropierea liftului Nasserein. Cladirea are o arhitectura originala din sec. 18, un design interior bogat in detalii si cu culori calde, creand cadrul perfect pentru vacanta. Peretele din zona dedicata servirii meselor este decorat cu o pictura autentica renascentista.
Perfect pentru familii sau grupuri de prieteni, apartamentul ocupa un etaj intreg si poate asigura cazare pentru 12 persoane in 5 dormitoare. Toate dormitoarele au vedere panoramica, balcoanele insorite fiind pozitionate catre sud-vest.
In sufragerie exista un semineu traditional si o masa pentru 12 persoane. Bucatarie este foarte bine echipata. Soline dispune de un vestiar pentru schiuri si o camera de incalzit bocancii. Aditional exista un centru Spa dotat cu hammam, sauna, dus si zona de relaxare. Apartamentul se poate inchiria in regim all inclusive sau in regim de cazare.
Apartamentul dispune de 5 dormitoare, 5 bai, 1 baie suplimentara, toate dispuse pe o suprafata de 200 mp.

Publicat în categoria - Be Snowy - pe de .