logo-black

Descopera lumea de basm in cel mai mare parc al Italiei – Gardaland.
Situat langa lacul Garda, la doar cativa kilometri de Verona si Venetia, Gardaland este cel mai mare parc de distractii din Italia; este format din hotel, care este parca scos din povesti, parc de distractii si Sea Life Aquarium.
Parcul se intinde pe o suprafata de 33 hectare si este impartit pe 4 sate tematice, care combina perfect adrenalina, aventura si lumea basmului. Fie ca este vorba de o aventura in inima junglei, in valurile unei furtuni pe mare sau zburand la bordul unui avion supersonic, imaginatia nu cunoaste limite in acest parc de distractii.
La Gardaland Sea Life Aquarium, vizitatorii vor fi fascinati de lumea animalelor marine: rechini, caluti de mare, stele de mare si multe alte creaturi marine vor putea fi admirate.
Hotelul Gardaland are gradini amenajate, cu o piscina mare tip laguna si parcare gratuita. Acesta se afla la 2 km de lacul Garda si ofera un serviciu gratuit de transfer, care circula la fiecare 30 de minute, la unul dintre cele mai faimoase parcuri tematice din Italia.
Zona acvatica Blue Lagoon are 3000 mp si este deschisa de la sfarsitul lunii mai pana la sfarsitul lunii septembrie. Aceasta include piscina in aer liber, cu o zona mare cu hidromasaj, o cascada si o piscina pentru copii. Sunt oferite sezlonguri gratuite, iar prosoapele sunt disponibile la un cost suplimentar mic.
Copiii se pot bucura de spectacole de divertisment, sala de jocuri si numeroase locuri de joaca.

Publicat în categoria - Be Funny - pe de .