logo-black

Insula Vulcano, intre cer si mare, uscat si foc, acolo unde sufletul se regaseste pe sine!
Nu există un loc mai bun pentru a-ti regenera trupul si sufletul decat Insula Vulcano. Apa calda si namolurile din piscina Sulfur sunt secretul acestui rai al wellness-ului eolian, perfect pentru a va reda tonusul mintii, corpului si spiritului.
Hotelul Therasia Sea and SPA se afla în Peninsula Vulcanello si ofera o uimitoare vedere panoramica la Insulele Eoliene. Aceasta cladire impresionanta construita din piatra alba are un Spa modern si acces privat la mare.
Therasia Sea and SPA dispune de un serviciu de transfer gratuit la centrul Insulei Vulcano si la port. Farmecul complexului Therasia se afla în legatura armonioasa cu imprejurimile sale. Hotelul este situat intre apele albastre din jur si rocile negre ale falezei Vulcanello. Oaspetii pot accesa tarmul printr-un traseu privat sau pe o scara si pot savura soarele în solariu mare echipat cu umbrele si sezlonguri. In apropiere sunt amenajate patru plaje cu nisip fin si apa cristalina. Deasemenea se poate explora o poteca de 1 km situata în apropiere, care trece printre arbusti mediteraneeni, cactusi si plante subtropicale, aici veti gasi confort si liniste deplina. In zona se pot vizita Catedrala San Bartolomeo (4km),  Muzeul Arheologic Eolian (4.1 km), Vulcanul Monte Fossa (2km), Vulcanul Stromboli (30km).
Camerele complexului Hotel Therasia Sea and SPA ofera un sejur plin de farmec contemporan. Camerele sunt elegante si decorate in culori usoare si calde. Fiecare camera este dotata cu balcon, TV LCD cu satelit. Toaletele sunt decorate cu piatra din lava si pavele cu design colorat in stilul traditional sicilian. Unele camere ofera vedere catre insule si catre mare.
Cele trei restaurante ale hotelului L’Arcipelago, Il Cappero Gourmet (o stea Michelin) si I Grusoni, va vor oferi experiente culinare deosebite in special din bucataria italieneasca siciliana, bucataria mediteraneana si nu numai. Toate restaurantele au meniuri „a la carte”.
Centru SPA ofera pachete special concepute de o echipa de experti astfel incat sa satisfaca toate gusturile. Este dotat cu piscina cu apa calda, sauna si baie turceasca.
Hotelul Therasia Sea and SPA este o locatie speciala, deosebita, ce se remarca prin serviciile oferite si mai ales prin pozitionarea si integrarea in relieful insulei fiind destinatia de vacanta perfecta.

Publicat în categoria - Be Timeless - pe de .