logo-black

Cu un concept unic ce combina fantezia, aventura si distractia Land of Legends Theme Park reprezinta o destinatie cum nu ai mai vazut pana acum! Dotat cu toate accesoriile caracteristice luxului, hotelul Kingdom ofera familiilor un mod unic de a-si petrece vacanta atat datorita designului autentic cat si a parcului acvatic de care dispune. Localizat in Belek chiar pe plaja Marii Mediteraneene hotelul ofera acces direct la plaja privata.
Toate camerele si apartamentele au un decor de poveste, spre deliciul copiilor, dar totodata au si accesorii moderne ca Play Station sau Led Tv, ceea ce va face sederea mai distractiva si mai interesanta.
In Parcul acvatic cei mici se pot balaci toata ziua. Suplimentar se pot explora cele 55 de topogane, caruselul pe apa, piscina cu valuri sau cinematograful 5D. Exista o piscina exterioara unde adultii se pot relaxa pe sezlonguri.
Bucataria hotelului include retete rafinate din Europa, Asia si America de Sud, punand la dispozitia turistilor bistro italian, churrascaria brazilian, specialitati de patiserie si smoothie bar. Cele 4 restaurante ce apartin de hotel sunt: Al Abir, Piazetta, Nemo si Starbucks.
Oaspetii beneficiaza de un centru SPA care ofera terapii holistice, diferite tipuri de masaj,  sala de fitness si baie turceasca.
Toate acestea sunt usor accesibile hotelul fiind amplasat la 35 km de Aeroportul Antalya.
Aether Holidays va recomanda vacanta memorabila in The Land Of Legends Kingdom!

 

 

 

 

Publicat în categoria - Be Funny - pe de .