logo-black

Arhitectura uimitoare a orasului Lech incorporeaza stilul, eleganta si traditionalismul in acelasi timp, fiind alegerea familiilor regale europene in materie de statiuni pentru schiat. Perioada Craciunului in piateta din centru va fi cu si siguranta o amintire desprinsa din povesti.

„Après-ski” in Lech sunt mai rafinate in comparatie cu vecinii din St. Anton, meniurile de vinuri alese si concertele de muzica live fiind la ordinea zilei. In luna Decembrie are loc un festival unic, Fantastic Gondolas. Fiecare cabina de teleferic devine un teatru iar pe varfurile muntilor au loc proiectii de lumini. Evenimentul de top al sezonului este „The White Ring”, cea mai lunga cursa de schi din lume, la care participa 1000 de persoane.

Apartamentul este senzational, exclusivist, fiind pozitionat intr-o locatie de vis chiar in inima orasului Lech. Ocupa ultimul etaj al cladirii Nidus si poate gazdui pana la 10 persoane in 5 dormitoare. Designul interior si mobila poarta semnatura unui specialist in domeniu, decorul fiind traditional din lemn. Mobilat cu stil si cu atentie la detalii, apartamentul reprezinta cadrul alpin perfect.
Facilitati incluse: cazare pentru 10 persoane, 211 metri patrati, 9 paturi individuale, 3 bai, masa cu 12 locuri, TV/DVD, Wifi, Sistem de sunet integrat, vestiar pentru schiuri, incalzitoare pentru bocanci.
Facilitati pentru relaxare: Sauna, balcon pozitionat catre sud.

Publicat în categoria - Be Snowy - pe de .