logo-black

Momentum Wellness Resort reprezinta o alta cale de a explora Sicilia, o locatie magica plina de arta, cutura si natura, Resortul este amplasat in Vestul Insulei in Provincia Trapani la 2 km de plajele Marinela si in apropierea Riserva Naturale Orientata Foce del Belice e Dune Limitrofe ce delimiteaza una dintre cele mai frumoase zone de coasta din Sicilia.
Cladirea este o casa veche traditionala, restaurata si adusa la viata, este inconjurata de livezi de maslini si vegetatie abundenta unde oaspetii se pot relaxa. Un resort de lux axat pe produse bio, ce imbina traditiile siciliene cu o filozofie care vizeaza relaxarea mentala si fizica a oaspetilor. Designul modern este incadrat armonios in arhitectura traditionala prin utilizarea materialelor locale.
Cele 22 de apartamente primitoare sunt decorate in stil modern si prezinta usoare atingeri contemporane ale artistilor locali. Sunt dispuse pe doua etaje si pot gazdui pana la 4 persoane, unele din apartamente avand iesire la gradina iar altele beneficiind de o vedere panoramica asupra Templului Selinunte.
Plaja Marinella di Selinunte este la 2 km, transportul si serviciile de plaja fiind asigurate de resort.
Momentum Wellness Resort dispunde de un centru Spa, in care turistii se pot relaxa gratuit, acesta fiind dotat cu sauna, baie turceasca, cada cu hydro masaj, masaje si tratamente naturiste organice.
Utilizarea produselor locale in prepararea meselor principale reprezinta semnul distinctiv al Restaurantului din cadrul resortului meniul A la Carte incluzand delicioase retete. Micul dejun este in stil bufet suedez si este servit in gradina.
Resortul dispune de o piscina cu vedere panoramica ideala pentru savurarea unui coktail la apus de soare.
In zona se poate vizita cel mai mare Sit Arheologic din Europa – Selinute amplasat pe 240 hectare precum si Cave Cusa (cariera de unde se extrageau pietre pentru constructia templelor) sau incantatoarele orase Castelvetrano, Mazara del Vallo si Marsala Sciacca, Gibellina si Cretto di Burri. Valea Templelor se afla la 1.15 ore distanta pe cand orasul Palermo la  1.5 ore.

Pachet Discovering The Greek Period

Perioada: 08.08 – 13.08.2020
Tarif: 1100 Euro/ Sejur 5 nopti pentru 2 adulti in Camera Dubla Deluxe
Servicii incluse: Cazare 5 nopti in Camera Dubla Deluxe, Mic dejun bogat servit in camera, Acces in zona de SPA (Jacuzzi, Baie cu aburi, Sauna, zona de Relaxare), 1 sedinta masaj de relaxare holistic, Wi-Fi gratuit, acces la Parcul Arheologic Selinunte (unul dintre cele mai mari situri arheologice Patromoniu Unesco din Europa), degustare de vin la Gorghi Tondi Vineyards.
Locatie recomandata cu caldura de Aether Holidays!

Publicat în categoria - Be Yourself - pe de .