logo-black

O bijuterie in inima Toscanei, hotelul butic de 5* Byron este localizat intr-o vila luxoasa si aristocratica fiind locatia perfecta pentru a te bucura de placerile vietii in inima oraselului Fortei dei Marmi. Dispune de 29 de camere, apartamente si penthouse, toate recent renovate, fiecare avand un stil propriu si o personalitate unica. Amplasat la marul marii Tireniene, hotelul ofera o priveliste panoramica atat catre mare cat si catre muntii Alpi.
Arta, natura, cultura, sportul si peisajele sunt toate cateva dintre activitatile la discretie oferite de locatie, La cateva minute distanta, Pietrasanta, Lucca, Camaiore si Pisa sunt sate cu istorie antica sau orase pline de monumente si lucrari de arta. Deasemenea se pot vizita cariera de marmura Carrara si Cinque Terre.
Eleganta si sofisticatul domina restaurantul hotelului, stelele Michelin fiind o dovada  a nivelului de calitate si a exigentelor atinse. Meniul restaurantului capteaza imaginatia oaspetilor prin simplitatea aromelo,r fuzionand bucataria din regiunea Toscana cu cea din regiunea Campana.
Pe langa frumusetea locatiei, arta este un oaspete nelipsit existand si o camera dedicata artistilor contemporani.
Hotelul Byron este in general preferat de catre cupluri fiiind ideala pentru cei care doresc sa imbine relaxarea la mare dar si scurte incursiuni in istorie.

Publicat în categoria - Be Sandy - pe de .