logo-black

Descopera esenta orasului Bruges!
Amplasat in apropierea canalului Gruuthuse, dispunand de o gradina medievala si cu un interior autentic unic, aceasta exceptionala casa de oaspeti ofera o intoarcere in timp oaspetilor si o alta perspectiva a orasului Bruges. Traversand Podul Sf. Bonifacius pentru a ajunge la aceasta incantatoare locatie veti fi intampinati de artistul David de Graef si de familia sa, proprietarii locatiei. Pe langa alti ilustrii oaspeti, cuplul royal al Belgiei, Albert si Paola si au petrecut luna de miere in aceasta locatie.
Dispunand de doar doua camere, Lune de Miel decorata in stil medieval si Pasionara decorata in stil gotic, acesta este locul in care veti savura si respira o parte din istoria orasului. In aceasta locatie autenticitatea depaseste confortul modern, podele din pietre si scanduri, seminee de dimensiuni mari cu foc deschis, grinzi din lemn expuse, tapet din lemn antic va vor face sa va simtiti ca intr-un castel medieval rudimentar. Toaletele sunt moderne dar totusi atinse de stilul retro. Camerele nu au televizoare. Acest design i se datoreaza Baron Joseph Vanderelst un colectionar de arta care a renovat cladirea in anul 1930.
Micul dejun poate fi servit in locatie, iar pranzul si cina la excelentele restaurante amplasate in apropiere, Den Gouden Harynck (stea Michelin) si Den Heerd.
Situat langa Podul de piatra Sf. Bonifacius denumit si podul indragostitilor veti avea acces imediat catre muzeul de arta Groeningemuseum, catre „Church of Our Lady” (cu al ei Michelangelo) si catre muzeul „Saint John’s Hospital” (cu colectia de picturi semnate Hans Memling).  Piata Markt si Belfry – centrul istoric sunt la aproximativ cinci minute de mers pe jos iar gara la 15 minute.

Publicat în categoria - Be Timeless - pe de .