logo-black

Indiferent de motivul pentru care vrei sa o vizitezi, Roma este destinatia de vacanta ce nu te va dezamagi niciodata.
Daca simti nevoia sa te incarci cu spiritualitate, Vaticanul cu a sa Basilica San Pietro, pare ca te cheama… Daca vrei sa-i cunostii in detaliu istoria tumultoasa sau sa intri in contact cu bogata civilizatie a vechiului Imperiu, celebrul si impunatorul Colosseum, Phanteonul, Forumul Roman, Columna lui Traian, toate te invita sa le descoperi misterele.
Pentru iubitorii de arta aici este locul ideal pentru o vacanta boema iar Parcul Villa Borghese te va convinge.
Daca iti doresti sa simti pulsul unui adevarat oras cosmopolit, cu bulevarde incarcate de magazine ale celebrelor case de moda, cu restaurante elegante, cu terase animate de spiritul vesel al locuitorilor sau petreceri de noapte efervescente, Roma cu siguranta te ispiteste.
Si totusi nu vrei nimic din toate acestea, ci visezi la un sejur linistit, Roma este destinatia potrivita, este locul unde vei simti ce inseamna faimosul „il dolce far niente!” … calmul si starea de bine a oamenilor, plimbarile fara tinta pe stradile inguste si cochete, un pahar de proseco servit pe terasa unui renumit hotel ce-ti va oferi privelisti minunate catre Piazza di Spagna iti vor transmite o stare de leneveala perfecta si vei realiza ca Roma este orasul unde turistii se pierd printre localnici.
Aflat la 20 de metri de stația de metrou Cipro din Roma, la 2 km distanță de Piața San Pietro, la 6 stații de metrou de gara Roma Termini, Muzeele Vatican se află la 10 minute de mers pe jos iar Colosseum se află la 15 minute de mers cu mașina, Naturalmente Roma este gazda perfectă pentru un city break s-au o excursie de durată. B&B Naturalmente Roma oferă aer conditionat în majoritatea dormitoarelor. Fiecare apartament este dotat cu baie proprie, balcon și TV. Bucătăria are cuptor, ceainic electric și cuptor cu microunde.
                        B&B Naturalmente Roma – Alegearea ideala pentru un city break reusit!